Recensies

Their Words About Me


“Wat kan ik zeggen over JD Creative wat al niet gezegd wordt in de naam: Creativiteit, het vermogen om iets nieuws te scheppen, En dat is precies wat Jayce doet met zijn foto’s waardoor je altijd verzekerd bent van iets unieks.
Hij weet je met zijn energie en passie te raken waardoor je altijd op je gemak voelt.
Bedankt Jayce, voor mij sta je altijd op nummer 1.”
Lionel

“Jayce, een fotograaf die het beste uit zichzelf haalt en als maar blijft ontwikkelen. Ik heb zelf een aantal keer voor zijn lens mogen staan en heb hem vaak aan het werk gezien. Hij is meer dan creatief en wie je ook bent hij zorgt ervoor dat je je op gemak voelt waardoor hij jou het beste kan vast leggen!”
Nigel

“Jayce is een erg goede fotograaf met een creatieve geest. Hij ziet het perfecte shot al voor zich voordat hij de foto heeft genomen. Jayce is fijn om samen mee te werken en stelt mensen snel op hun gemak. Dit maakt een shoot altijd ontspannen en hieruit komen de beste foto’s voort. Ook is Jayce sterk in het nabewerken van zijn foto’s wat de foto’s extra mooi maken! Een absolute aanrader.”
Elmer

“Ik heb een hele fijne en toffe shoot gehouden met Jayce. Na wat dingen goed te hebben besproken zijn we inspiratie op gaan doen in de stad. Tijdens het wandelen werd ik heel erg op mijn gemak gesteld waardoor een hele prettige sfeer hing. Ik zelf vind dit ook weer terug komen in de foto's. Niks moest, maar hij was voor van alles in. Ik kan het aan iedereen aanraden, als jij weg ben van zijn style. Ik vind het een topper !!”
Manon

“Jayce is een top fotograaf om mee te werken! Hij is creatief, weet wat hij doet en stelt je op je gemak waardoor je altijd super resultaten krijgt! Ik vind wat hij met foto’s doet prachtig. Ik ben dan ook super blij dat ik de shoot heb gedaan!”
Pauline

“Jayce is een topper. Zeer professioneel en heel vriendelijk. Hij weet wat hij doet, maar luistert daarbij altijd naar jouw wensen. Ik ben tevreden met het eindresultaat. Mooie, scherpe foto's die met zijn eigen stijl zijn bewerkt en die eruit springen als ik het vergelijk met andere fotoshoots. Thanks Jayce!”
Floris

“Jayce is een zeer bevlogen mens. En dát zie je terug in zijn werk als professional! Hij streeft naar perfectie, en iemand op zijn gemak stellen is voor hem een tweede natuur ; Een combinatie van een zeer professionele aanpak met persoonlijk contact. Dit maakt het werken met Jayce erg prettig. De eindproducten die hij levert zijn kwalitatief hoogstand en uniek in zijn soort. Dank je wel wel Jayce!”
Geert

“When I first saw Jayce’s photos on instagram the first thing I thought was: I have to go to Amsterdam and collaborate with him. And that’s the first thing I did when I got the opportunity to travel: I went to Amsterdam, contacted him and had one of my favorite shoots in one of my favorite cities. I feel honored and happy to be part of his photos. What I like about his job is that he’s super creative and is always a step forward. I can’t wait to collaborate with with again later this year ❤”
Karen from Mexico

“Jayce is een top fotograaf met veel passie voor zijn werk! De foto's zijn niet alleen van super goede kwaliteit, maar ook super creatief gemaakt! Hij was niet alleen flexibel met foto's maken, maar ook bij het plannen van een datum. Hij hielp ook goed om je comfortabel te laten voelen voor de camera. Echt een aanrader!”
Yan Li en Wouter

“Jayce is super creative zijn naam zegt het al, en niks is minder waar. Hij denkt met je mee, en eerlijk gezegd hebben we nog nooit iemand zo snel zien groeien, wij zijn super blij dat wij hem heb leren kennen en dat we ook nog eens een band hebben gekregen. Eigenlijk begrijpt bijna niemand ons zo goed als Jayce. We raden eigenlijk Jayce altijd aan als iemand een fotograaf zoekt. Onze website ziet er zo goed uit met name door Jayce zijn fotografische skills. We hopen in de toekomst nog meer samen te kunnen werken.

Victoria & Debbie (Artistic Needle Tattoos)

“Jayce is een fotograaf die je vanaf het eerste moment meeneemt in z’n vibe. Naast een goede vibe maakt hij ook nog eens de meest mooie dingen en laat hij mij elke keer weer versteld staan van zijn werk.
Jayce is betrouwbaar en zal altijd een extra stapje voor je zetten als hij met je heeft gewerkt!
Highly recommended!”
Tim ( Videograaf )

Ik zal heel blij zijn als je mijn klant wordt.

See you soon.

error: Content is protected !!